"Jalali Song Lyrics – Lal Salaam | Rajinikanth" Song Info
Jalali (ஜலாலி ) Song About
Aishwarya Rajinikanth directs and Lyca Productions produces Lal Salaam, which stars Vishnu Vishal and Vikranth in prominent roles. Rajinikanth appears in a long cameo. "Jalali," a new song featuring Rajinikanth, AR Rahman, and Sarath Santosh, is available now. The lyrical video highlights Rajinikanth's multifaceted persona and sets the tone for an action-packed movie experience, complete with fascinating background music and spectacular images.
Jalali Song Lyrics Lal Salaam :
Hey Aattatha Vaal
Kitta Vantha Nee Halal
Hey Aattatha Vaal
Kitta Vantha Nee Halal
Ready Ahh Vechukoma
Ivan Jalal Jalal Jalal
Aattatha Vaal Vaal Vaal
Jalali Jalal
Jalali Jalal
Aattatha Vaal
Aattatha Vaal
Jalali Jalal
Jalali Jalal
Jalali Jalali
Jalali Jalali
Ettuth Thisaiyum
Kattipurallum
Aatral Ivanin
Vegam Vegam
Anaikatta Nerungum
Kottam Yaavum
Norungi Therithu
Oodum Oodum
Jalali Jalali
Jalali Jalali
Mutti Mulaithu Vanalaava
Nirpathivanin Roobam
Athai Thatti Thagarkka
Serum Karangkal
Velvathillai Naalum
Jalali Jalali Jalali Jalali
Jalali Jalali Jalali Jalali
Yeliyor Pottrum
Thaniyon Ivano
Jalali Jalali
Jalali Jalali
Kangal Irandum
Kathirai Vizhungi
Eriyum Pizhambi Dheebam
Aram Thavarumidathil
Thimiri Ezhunthu
Nirkum Ivanin Kobam
Valiyavan Jalali
Nilaippavan Jalali
Irumbilum Jalali
Iraivanum Jalali
Thanai Vendroney
Pagai Velvaney
Erimalai Pole
Porumai Seivoan
Jalali Jalali
Jalali
Thanai Vendroney
Pagai Velvaaney
Erimalai Pole
Porumai Seivoan
Jalali Jalali
Jalali Jalali
Moodhathe Nee Gaali
Ivan Parvai
Theeye Veezhththumey
Jalali Jalali Jalali Jalali
Jalali Jalali Jalali Jalali
Jalali Jalali Jalali Jalali
Jalali Jalali Jalali Jalali
Hey Aattatha Vaal
Kitta Vantha Nee Halal
Hey Aattatha Vaal
Kitta Vantha Nee Halal
Ready Ahh Vechukoma
Ivan Jalal Jalal Jalal
Aattatha Vaal
Assalamualaikum
Warahmatullahi
Wabarakaluh
ஜலாலி song lyrics in Tamil:
ஏய் ஆட்டாத வள்
கிட்ட வந்த நீ ஹலால்
ஏய் ஆட்டாத வள்
கிட்ட வந்த நீ ஹலால்
ஆஹா வெச்சுக்கோமா ரெடி
இவன் ஜலால் ஜலால் ஜலால்
ஆட்டத்த வால் வால்
ஜலாலி ஜலால் ஜலாலி ஜலால்
ஆட்டத்த வால்
ஆட்டத்த வால்
ஜலாலி ஜலால் ஜலாலி ஜலால்
ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி
எட்டுத் திசையும் கட்டிப்புரளும்
ஆற்றல் இவனின் வேகம், வேகம்
ஆனைகட்டா நெருங்கும் கோட்டம் யாவும்
நொறுங்கி தெரித்து ஓடும், ஓடும்
ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி
முட்டி முலைத்து வானளாவ
நிற்பதிவனின் ரூபம்
அத்தை தட்டி தகர்க்க
சீரம் கரங்கள்
வெல்வதில்லை நாளும்
ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி
ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி
ஏழியோர் போற்றும் தனியோன் இவனோ
ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி
கண்கள் இரண்டும் கதிரை விழுங்கி
எரியும் பிழம்பி தீபம்
அறம் தவருமிடத்தில்
திமிறி எழுந்து
நிற்கும் இவனின் கோபம்
வலியவன் ஜலாலி
நிலைப்பவன் ஜலாலி
இரும்புலும் ஜலாலி
இறைவனும் ஜலாலி
தானை வென்றோனே
பாகை வெல்வனே
எரிமலை கம்பம்
பொருமை செய்வோன்
ஜலாலி ஜலாலி
ஜலாலி ஜலாலி
தானை வென்றோனே
பாகை வேல்வானே
எரிமலை கம்பம்
பொருமை செய்வோன்
ஜலாலி ஜலாலி
ஜலாலி ஜலாலி
மூடாதே நீ காலி
இவன் பார்வை
தீயே வீழ்த்துமே
ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி
ஜலாலி-ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி
ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி
ஜலாலி-ஜலாலி ஜலாலி ஜலாலி
ஏய் ஆட்டாத வள்
கிட்ட வந்த நீ ஹலால்
ஏய் ஆட்டாத வள்
கிட்ட வந்த நீ ஹலால்
ஆஹா வெச்சுக்கோமா ரெடி
இவன் ஜலால் ஜலால் ஜலால்
ஆட்டத்த வால்
அஸ்ஸலாமு அலைக்கும்
வரஹ்மதுல்லாஹி
வபரகளுஹ்
I hope you enjoyed this lyrics song ஜலாலி lyrics and video from the movie Lal Salaam. If so, please share this on social media with your friends and family.
FAQs For Jalali Song From Lal Salaam
Q : Who has composed the songs and background score for the upcoming film Lal Salaam?
- R. Rahman
Q: How many tracks from Lal Salaam have been released so far?
- Three tracks
Q : When was the Lal Salaam audio launch ceremony held in Chennai?
- Friday evening, January 26
Q : Who are the lead stars of Lal Salaam playing the roles of aspiring cricketers?
- Vishnu Vishal and Vikranth
Q : When is Lal Salaam scheduled to open in cinemas worldwide?
- February 9
Q : Who penned the lyrics for the 'Jalali' song in Lal Salaam?
- Mashook Rahman and A. R. Rahman
Q : What special appearance is 'Superstar' Rajinikanth making in Lal Salaam?
- As Moideen bhai
Q : What are the names of the two tracks released prior to the 'Jalali' song from Lal Salaam?
- 'Ther Thiruvizha' and 'Ae Pulla'
Q : What is the collaboration between A. R. Rahman and Rajinikanth for Lal Salaam?
- Rajinikanth playing Moideen bhai with A. R. Rahman's music
Q : Who wrote the lyrics for the 'Ae Pulla' track from Lal Salaam?
- Mashook Rahman